Wildmenu à € 52 pp

Pate van wild

sjalotconfituur / notenbrood

Wildkroketje (suppl. €12 )

zoete aardappel / pastinaak / vijg

Stoofpotje van hert

wildgarnituur / aardappelkroketjes

Gegratineerde Sabayon

Cuberdon-ijs / bosvruchten / amandel

Openings-uren keuken

woensdag —

donderdag —

vrijdag — 18u tot 21u

zaterdag 12u tot 14u 18u tot 21u

zondag 12u tot 14u30 18u tot 21u

Gegrilde steak, gesneden en gepresenteerd met geroosterde groenten en kastanjes op een donkere leisteen achtergrond.
Geselecteerde kipfilet met een krokante pistachenkorst, geserveerd met mosterdsaus, geconfijte wortelen, kerstomaatjes en groene kruiden, gepaneerde zoete aardappelfrieten.
Dessert met chocolade mousse, gedroogde sinaasappel, crispy chocoladeparels.

Ontdek in Oud Munte een authentieke en eerlijke Frans-Belgische keuken. De chef en zijn toegewijde team werken uitsluitend met marktverse ingrediënten, en bereiden de gerechten volgens traditionele methoden en met een passie voor het ambacht.

Voor liefhebbers van hoogwaardig rundsvlees bieden wij diverse soorten, al dan niet gerijpt. Proef de unieke smaken van verschillende runderrassen.

Geniet bij ons van een culinaire ervaring die gekenmerkt wordt door vakmanschap, verse ingrediënten en een passie voor smaak.

Binnenruimte van een restaurant met wit geschilderde bakstenen muren, houten plafond met uitgesproken dakspanten, en gezellige decoratie zoals kerstversiering en tafels met wit geblokte servetten en glaswerk.
Chef die garnituren aan een gerecht toevoegt met een zwarte handschoen, op een bord met verschillende ingrediënten.
Een kom met een gepresenteerd gerecht, mogelijk soep of gepureerd gerecht, gegarneerd met witte ui, verse groene kruiden en dunne takjes met kleine groene bladeren
Geroosterde zalm met citroen, cherrytomaatjes en kruiden, geserveerd met Franse frietjes en groene salade.
Kunstzinnig geserveerd stuk tonijn met groenten en saus op zwarte achtergrond.
Interior van een restaurant met een witte bakstenen muur, een houten vloer, een tafel met stoelen en decoratieve bloemen, en een antieke kroonluchter aan het plafond.
Gerechten met vlees en groenten, versierd met bessen en kruiden, geserveerd op witte borden, in een professionele keuken.
Eenetaan tafel in een restaurant met witte servetten, waterglazen en menu's, tegen een bakstenen muur, met vooraan een vaas met bloemen.
Een restaurant met houten inrichting, gedekte tafels met witte servetten, bloemen en kaarsen, en een hangende lampen-constructie met lampenkappen. Decoraties zoals kerstverlichting en bloemen zijn zichtbaar.
Groene flessen champagne op een plank met een bokeh achtergrond.
Crème brûlée in een kommetje met een goudkleurige lepel ernaast, op een donkere houten ondergrond.
Gerecht geserveerd in een schaaltje met een schaaltje eronder, bestaande uit een gepaneerde en gekruide visfilet met garnalen, bedekt met kaas en garnituren.
Een glas met een rode aardbei erin, waarin water wordt geschonken en een proximale sprong water ontstaat.

Onze Kaart

prijzen en gerechten onder voorbehoud van marktwijzigingen / actuele prijzen kan U steeds bekomen via mail op hello@oudmunte.be

  • "Héél lekkere tagliatelle met spinazie en champignons gegeten! Mooie locatie in een pittoresk dorpje!"

    —-

    Brigitte Sierens

  • "Heerlijk getafeld gisteren. Een aanrader is de côte à l'os en crème brûlée. Echt genieten op het terras met een hapje en een drankje."

    Clément Pottie

  • "Warme sfeer, heel vriendelijk en vlot personeel. Alles mooi verzorgd en zeer lekker. Côte à Los is zeker een aanrader."

    Tim Van Boven

  • "Lekker gegeten. Vlotte en vriendelijke bediening. Gezellig schaduwterras. Een aanrader!"

    Tom Vanthuyne

Reserveren

Zin om lekker te komen eten Oud Munte? Hieronder kan je je tafel reserveren, zo ben je zeker van een plaats.

Voor groepen vanaf 9 personen dient u telefonisch contact met ons op te nemen op 0465 09 66 66 of ons te mailen.

Tijdens de wintermaanden is het restaurant steeds open middag en avond op vrijdag zaterdag en zondag.
Andere weekdagen kunnen groepen reserveren met een vast menu, voor meer info telefonisch contact opnemen op 0465 09 66 66

Rechts onderaan vind je de knop om te reserveren.

Formule voor groepen

Wat is onze sharing formule? 

Bij het aperitief starten we met verschillende hapjes en voorgerechten, deze komen stapsgewijs op tafel en elk heeft een leeg bordje.  Iedereen kan zich zo zelf bedienen en eten wat ze willen. Er zijn steeds warme en koude gerechten, vis, vlees of vegetarische mogelijkheden . Voor elk wat wils. 

  • Sharing formule & keuze van één zelfde hoofdgerecht op voorhand

  • Sharing formule & keuze van verschillende gerechten à la carte. 

  • Menu op maat, in samenspraak met de Chef. Gelegenheid, aantal personen, budget worden hier in acht genomen. 

* Prijzen kunnen onderhevig zijn aan plotse marktwijzigingen en zijn bijgevolg indicatief.

Mail ons

Cadeaubon

Op zoek naar een cadeaubon om iemand gelukkig te maken? De waarde van de bon kan je zelf bepalen.

Cadeaubon kopen

Locatie

Munteplein 7
9820 Merelbeke

Openingsuren

Herfst & Winter

Vanaf 21 september tem 15 maart zijn we enkel open vrijdag , zaterdag & zondag.

Onze deuren gaan open vrijdag vanaf 18u00

zaterdag en zondag om 12u00 & 18u00


Openingsuren Keuken

laatste bestellingen

‘s middags voor 14u00
’s avonds voor 21u00

Contact

Mail ons
0465 09 66 66

Facebook
Instagram

 
  • Uw trouwe viervoeter is welkom bij ons in Oud Munte. Weliswaar zijn honden enkel toegelaten aan de leiband.

  • Wij hebben geen catering opties.

  • Wij leveren niet aan huis.

  • Groepen tot 20 personen zijn geen probleem. Grotere groepen tot 60 personen zijn ook mogelijk afhankelijk van het tijdstip en reservaties.

    Voor groepen vanaf 9 personen dient u telefonisch contact met ons op te nemen op 09 278 90 93 of ons te mailen.

  • Er staan steeds vegetarische gerechten op onze kaart.

  • Veganistische gerechten serveren wij niet.

  • We zijn normaal open op volgende feestdagen. Paasmaandag, Dag van de Arbeid, Pinkstermaandag

  • Cash, Bancontact, Visa , MasterCard , Payconiq, Applepay

 FAQs